maanantai 22. syyskuuta 2008

land of confusion

Kahtatuhatta lammasta ja yhtä internetyhteyttä myöhemmin...
joo-o. Täällä ollaan viimein, Huddsissa. Emmerdale-maisemissa, kukkuloiden & pienten kivitalojen keskellä. Aikamoista, sanoisinko. Lentokentällä oli pienimuotoinen ylläri mennä ulos villatakissa kun lämpöä oli varmaan lähemmäs 25 astetta ja aurinkoa riitti kuin etelän lomakohteissa! Missä on se sateinen Englanti, johon olin jo henkisesti valmistautunut?!! ;D

Ensimmäinen ilta (joka oli siis lauantaina) meni siinä pelkästään ihmetellen ja lähikaupasta haettua (yhtä!) carlsbergiä nauttien. Olut täällä on halvempaa kuin Suomessa, mutta röökit...kääk. £5,70 aski, eli reilusti yli 8€!!! huh huh. Ei niin paljo tee mieli tupakkaa kuitenkaan. ;P Lauantaina olin vielä niin Suomen ajassa, että painuin ajoissa nukkumaan. Yhteenveto lauantailta: nettiä ei saada toimimaan ihan heti & kämppä on aika järkky, noin niinkö ensisilmäyksellä. hrrrr.

Sunnuntaiaamuna ei enää unta riittänyt ja niimpä olin jo seitsemän aikaan kävelyllä. :) Tää Ashenhurst sijaitsee noin 10min kävelymatkan päässä keskustasta, tämmösen "pienen" kivan kukkulan päällä, josta on ihan ok mennä alaspäin...mutta ylös, noh...mieluummin bussilla. :D Anyways, tein semmosen puolentoista tunnin mukavan pikkuaamukävelyn ihastellen & kuvaten aivan mahtavia vanhoja taloja. Niitä täällä riittää! Takaisin talolle päästyäni kämppiksetkin olivat jo ryömineet huoneistaan. Niin, kämppiksiä täällä löytyy 4 zibaletta, 3 brittiä (Robert, Gavin ja Terry) ja Saksalainen tyttö Mina. Mahtavia tyyppejä kaikki, ei varmaan ois voinu parempi tuuri käydä kämppisten suhteen. :) Sunnuntai vietettiinkin sitten Minan kanssa keskustaa tsekkaillen ja ympäriinsä käveleksien & kuvaillen. Oikein mukava päivä. :) Huddersfield on tosi kaunis kaupunki ja siitä jäi vielä paaaljon näkemättä. Tällä viikolla on torstai ja perjantai vapaata, jolloin olis tarkoitus vähän tarkemmin tutustua paikkoihin... Claire, Reece & Otis (olivat Kuopiossa vaihdossa viime vuonna) lupautuivatkin jo oppaiksi. :) Tapasin sii tyypit tänään koululla & sovittiin jotain tapaamista loppuviikolle. Kivvaata. :)

Nyt alkais jo unettaa, kello taitaa olla kohta yks (& Suomen maallahan se on jo kolme), eli unta pitää lähtee etsimään. Tarinointi jatkuu ehkä huomenna kuvien kera. Englanti kuittaa. Good night.

Ei kommentteja: