torstai 25. syyskuuta 2008

freshers' fayre '08

Yritä nyt tän hässäkän keskellä jotain ehtiä kirjottelee...vapaapäivä koitti viimein, että jos nyt sitten tarinois jottai. :) Juuu, koulu saatiin alkuun mallikkaasti & eilen sain jopa tuon timetablen selvitettyä kolmen opettajan voimin. Olivat vähän ihmeissään kun halusin suorittaa kahta kurssia samanaikaisesti. :D Niin siis kun täällä saa valita tuon suuntautumisvaihtoehdon joko multimediaan tai creative imaging:iin ja kaikki graafisen puolen opiskelijat ovat vielä erikseen valinneet graphics:in, illustration:in ja advertisement:in välillä. huh. Ja meillähän on vaihtoehtona...ööö...no tuo graafinen. ;D No jokatapauksessa, tää yrittää nyt suorittaa noita kahta kurssia samanaikaisesti (eli creative imaging & multimedia) ja maanantaina saan viel valita graphics:in ja illustration:in väliltä, kumpaa haluan tehdä. :) Molemmat kurssit on aikalailla projektipohjasia, joten katotaanhan miten tässä suomi-tytölle käy. Tekemistä ainaki riittää, soon varma!

Eilen oli sitten viimein tämä paljonpuhuttu Freshers' Fayre...hurjaa. ;D Eli siis uusille opiskelijoille tarkotettu tämmönen vähän niinkö promotapahtuma Huddsin Fitness Centerissä. Ihan hirvee määrä populaa tungettuna yhteen halliin, jossa oli porukkaa promoamassa baareja, ruokapaikkoja, harrastusmahdollisuuksia ja koulun yhteisöjä. Mahotonta vouhotusta sanon mie. ;D Mut kaikki sai järjettömät määrät ilmasta kamaa, mukaan lukien iiiison säkillisen ruokaa ja vinon pinon vouchereita, eli alennus-/ilmaiskuponkeja. Mikäs siinä... ;) Illalla käytiin sitte ekan kerran ulkoilemassa, kylläkin ihan vaan ihmettelymielessä parissa baarissa Minan, Robin, Terryn ja uuden kämppiksemme Collinsin kanssa. Hurja määrä opiskelijoita liikenteessä! Mukavaa menoa, ei siinä mitää. Vietettiin kylläkin suurin osa iltaa kauhistelemalla brittiläisten tyttöjen pukeutumista...tai oikeastaan sen puutetta. :D Oikeesti, Suomessa ei ees myydä niin lyhyitä mekkoja!! Että jos haluais tänne sulautua joukkoon, ostoslistalla olisi:
* mekko, joka saattaa hyvällä tuurilla peittää your private areas (joku "pitkä" paitakin käy), kunhan on mahdollisimman vähän kangasta.
* korkokengät, mitä korkeammat sitä paremmat...mielellään jotku överit.
* pullo itseruskettavaa tai ehkä vois sijottaa ja hankkia oranssin suihkurusketuksen...mutta HUOM! vain jaloille!
* pienen pieni käsilaukku, mielellään kimalteleva kiitos.
* sinistä luomiväriä ja pinkkiä huulikiiltoa. Paljon.
* koruja. kultasia. paljon niitäkin.
jätä nämä pois:
* takki
* housut
* hame (mikäli se on pidempi kuin 15cm)
* järki

Kuvia saatte (siis Huddsista, ette brittitytöistä) kun tämä niitä joskus suostuu lataamaan... Cheers!

Ei kommentteja: