tiistai 28. lokakuuta 2008

london trip & random stuff

Nonniiih, nyt on taas interwebsit ja yhteydet ulkomaailmaan kunnossa, hetkellisen katkoksen jälkeen...Koululla kun ei juuri huvittas tätä blogia kirjotella kun siellä puuttuu näppiksistä nämä oleelliset ääkköset. ;P No mutta, Koposen tytteli oli täällä reilu viikko sitten miun ilona ja teimme mahtavuus reissun tuonne etelän suntaan, Lontooseen. Perjantaista maanantaihin siellä seikkailtiin ja voi hyvillä mielin sanoa, että ehdittiin kyllä näkemään ainakin suurin osa perus "turistirysistä"... :D tai ainakin nähtiin kaikki mitä haluttiinki & ehken vähän ekstraakin. hih. Hurrrjan kiva reissu oli, tosin tuliaisina reissuilusta tuli järjettömän kipeät jalat! Noh, mutta rakot alkaa pikkuhiljaa parantua ja eilen jo uskalsin laittaa ne samaiset turmiolliset tennarit jalkaan, mitä pidin siellä Lontoossa. :)

Yöpyiltiin siel Hostel Generatorissa, mikä oli oikein mukava paikka. Kylläkin lähinnä täynnä +/-20 vuotiaita hiippareita, joiden pääasiallinen takoitus Lontoossa ollessa oli vetää pää täyteen ja maata päivät krapulassa. :D Ei oikein Hennan kanssa päästy samalle aaltopituudelle tässä asiassa, kun meidän reissun idea taisi olla hieman toisenlainen...nimim. kasilta ylös, aamupalalle ja liikenteeseen. Sit illalla noin kympin aikaan takas hotskulle ja nukkuu. :D Taidettiin ainoastaa eka iltana testata hostellin alakerran baaria ja silloinkin painuttiin jo puolenyön aikaan nukkumaan. Hieman levotontahan se nukkuminen siellä melussa oli, mutta muuten meni oikein mukavasti (siis se vähä mitä me nyt edes siellä hostellissa oltiin).

Tosiaan käveltyä tuli sillä reissulla sen verran, että alkoi mennä ihan kuntoilusta! Metrokortitkin ostettii joka päivälle, mutta kyllä ne matkat taittui suurimmilta osin jalan... Käytiin läpi kaikki peruspaikat, Houses of Parliament & Big Ben, Buckingham Palace (vahdinvaihtokin käytiin kattoo ihan kahteen kertaan, oli se niin hupaisaa touhua), Westmister Abbey, Piccadilly Circus, Oxford Streetin hulina, Madame Tussauds'n vahakabinetti, Camden market, Portobello Road Market, British Museum, Sohon yöelämä, Hyde Park ja niin poispäin. :) Aika tiivis paketti noin niinkö viikonloppureissuks. Ja vaikka paljon tuli nähtyä, niin odotan jo innolla Lontooseen paluuta! Enää viikko ja viisi päivää niin matkaan sinne takaisin...ja siis samalla viikko ja kuus päivää niin näkee taas Pasin. :) Ollaan sitten Pasin kanssa maanantaista perjantaihin Lontoossa, sitten tullaan pariks päiväks tänne Hudsiin ja seuraavana maanantaina jatketaan matkaa Liverpooliin. Eli mukavaa reissuilua tiedossa. :)

Ennen tätä ihanaa lomaa olisi kuitenkin hirvittävä määrä kouluhommia tehtävänä. Ja yhden projektin palautus sattuu juuri sille lomaa edeltävälle parjantaille, joten tässä pitäisi alkaa tuumasta toimeen ja alkaa olla tosissaan tehokas.
Hokkanen kuittaa ja lupaa Lontoo-kuvia asap. Cheers.

Ei kommentteja: