torstai 9. lokakuuta 2008

money money money

Tästä tulikin kallis kuukausi. Koulujuttuihin on uponnu jo useempia kymmeniä puntia...ja nyt huomaa, että ruoka on täälläkin melekosen kallista, varsinkin kun kaupassa joutuu käymään useemman kerran viikossa, koska suurperheemme yhteen onnettoman kokoseen jääkaappiin ei todellakaan mahdu kuuden ihmisen viikon ruoat kerralla. :/ Sitten on tuo Londonin reissu, joka kans ahmasee ison kolon budjettiin...mut ku kerranki on tänne päässy, niin ei tahtos liikaa kuluttaa aikaa ressaamalla nuiden raha-asioiden kanssa. :(

Positiivisempiin asioihin...inspiraatio löytyi viimein ja olen kuluttanut kaksi päivää maalailemalla. Kävin ostamassa kasan paperia ja akvarellivärit, joiden kanssa olen iloisesti sotkenut koko meidän asunnon. :) Eli koulujutut valmistuu vauhdilla! Pitää tällä viikolla muutenkin vähän tsempata, niin voi ottaa ens viikolla sitten vähän lunkimmin kun Henna saapuu vierailulle. :)
Soon muute ihme sähläystä tuo koulunkäynti täällä...aikataulut on saatu mustaavalkosella, mutta 80% niistä ei pidä lähellekään paikkaansa! Tuntien ajat saattaa vaihdella miten sattuu ja kolmena aamuna olen mennyt koululle ainoastaan päästäkseni toteamaan ettei niitä tunteja sitten tänään ollutkaan. Erikoisempaa touhua välillä sanon mie.

Suhteellisen halvalla täältä pääsee tonne Lontoo cityyn. Bussilla edestakaisin oli £52 eli n. 66€ / 2 hlöä. Ja hostelli (joka varattiin aika lyhyellä varotusajalla) tuli maksaan £190 / 2 hlöä / pe-ma. Bussissa saadaan kyllä istua se vajaa 6 tuntia, mutta saadaanpa samalla road trip Englannin läpi. :) Kuudessa tunnissa kerkee kyllä ehkä muutakin tehdä kun maisemia katsella, mutta eiköhän se nopeesti mee kun on hyvää seuraa. :)

Nyt tää jatkaa maalailua ja muiden kouluhommeleiden väsäilyä niin ei jää niin paljoo tekemistä viikonlopulle & saa huilatakkin välillä. Onneks huomenna on taas perjantai. :)
Cheers.

1 kommentti:

Tarja kirjoitti...

Ei se aurinko kauaa jaksanut sielläkään paistaa. Ihan samaa ongelmaa poden täällä, aika tuntuu liukuvan käsistä ja eniten ikävä on Enzoa, joka yleensä on koko ajan mun kanssa kotona. Ha ha, myös mä olen jo huolissani eurojen riittävyydestä, mutta täytyy sit vaikka mennä lauleleen kadulle... Tervemenoa Lontooseen, ihana kaupunki!!